Bertalan Lajos 26

Kedves Biciklis népek és Műhely barátok!

Jó hírt közölhetünk: Van műhely!

Nem egy új lakóparkban, de nem is egy ókori barlangban, viszonylag rég használták a helyet, ezért sok munka van vele. Az egység nem mellesleg a XI. Bertalan Lajos u. 26-ban helyezkedik el (Újbudaiak, BME diákok örömére, Lipótvárosi barátaink bánatára). Az új hely tágasabb, jobb elosztással és elhelyezkedéssel rendelkezik.

Szinte nincs olyan ember, aki még nem költözött volna életében legalább egyszer. Ebből kifolyóan mindenki sejtheti, hogy egy új hely rendbe tétele, kialakítása és belakása a saját igényeinknek megfelelően bizony elég sok munkával jár. Bár az idő nem sürget, szeretnénk mielőbb átlendülni ezen a kellemes rosszon.
Alább a következő hetek programja, amihez a Ti segítségeteket is várjuk.

** Bertalan Lajos u. 26**
– Műhely Sz-építés –
November 10 és December 10 között gyertek falat verni, vakolni, festeni, vezetéket húzni, polcokat felszerelni, helységet kialakítani...

MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN (tehát November 10, 17, 25-én és December 1, és 8-án) szeretettel várunk minél több embert közös munkára. Gyertek közösen kialakítani és megteremteni a hangulatot, folyamatos étel-ital ellátmány vár minden segítőre.

Légtechnika és elszívó szakembert-rendszert még mindig keresünk, valamint egy vízvezeték szerelő is jól jönne. Ha van tapasztalatod a fentiekben vagy ismersz valakit, aki ügyesebb lehet nálunk, ne habozz azt jelezni!

Ha egyik időpont sem jó, de van affinitásod, lelkesedésed, energiád és bátorságod, írj a kontakt@cyclonomia.org címre és várunk szeretettel bármikor étel, italal. Az se tántorítson el, ha nincs szaktudásod, mert itt belekóstolhatsz!

bertalan_lajos26

** Katona József u. 39 **
-Műhely Ki-építés –
Folyamatos Bontás-Zsúrt tartunk: Műhely-válogatás, csavar kicsavarás, vásár(!).

Alkatrészek bontása MINDEN KEDDEN (November 15, 22, 29-én és December 6-án)
A műhely Novemberben zárva lesz csütörtökönként (Nov. 10, 17, 25). Ehelyett, ha segítenétek, a Bertalan Lajos utcába gyertek inkább!

panorama
** Nagy-nagy átköltöző show December 10-én **, avagy
– A Dunán Átugrós Menet –
A Duna mentén gurulunk majd mindenféle mutánsbringákkal. Hozzatok ti is utánfutót, teherbiciklit, de ha van szabad lábatok, az is jól jön. Erről az eseményről időben informálunk majd igény esetén részletesebben is.

Szeretnénk, ha minél többen tudnátok részt venni a felújítási és műhely kialakítás folyamatokban. Minden segítő kézre szükség van!

 

English

Good News : We find a new workshop!

It is located in Bertalan Lajos street 26 in Buda XI district next to BME. The place needs a lot of effort to become functionable but it’s bigger and good located. We need your cooperation to make it great by helping to organise the place construction or packing in katona street or moving…..

**Every coming Thursday we welcome you in the new cellar to work on site, constructing shellters, playing with lights, painting…. Place in katona street will be closed

** Every coming Tuesday we welcome you for dismoutling apperitif !

** We plan the big moving Saturday december the 10th. Reservate your date!

All type of help is welcome. We are still highly looking for knowledgeble people about ventilation process, and plumbery!

Don’t hesitate to write us kontakt@cyclonomia.org – There will be food and drinks for all!