Műhely Költözés

Kedves Műhely Használók, Barátok, es mas gurulós népek…..

koltozes

A Cyclonomia közösségi kerékpáros műhelyenek eljött az ideje, hogy új helyet keressen. A jelenlegi, Noha Studióban található pincehelyiséget kinőttük helyileg és szervezetileg, más lehetőségeket keressünk. Nagyon szerettünk a Nohában dolgozni és biztos, hogy sokminden izgalmas kapcsolódási pontot találunk meg!

A költözésnek ősszel (Október végéig reményeink szerint) kell megtörténni – így elég kevés időnk van!

Nagyon köszönjük a támogatásotokat-barátságotokat eddig is. Szeretnénk minél előbb megtalálni az új helyünket Budapest felderítetlen tereiben. Most mindenkinek az összefogására szükség van! Rakjuk meg!

koltozes-muhely

Helykeresés paraméterei:

Olyan kulturális és civil közösséget álmodtunk erre a helyre, ahol különböző közösségek tudnak egymással találkozni és tudásukat, képességeiket fejleszteni. A környezettudatosság, energiatakarékosság és a felhasználóbarátság témáiban együttműködö 1-2 szervezettel szeretnénk együttbérelni vagy egyedül helyet attól függően milyen adottsággal rendelkezik a tér.

– Budapest III., XI., XII., XIII., XIV., VI., VII., VIII.,IX., X.,XIX., XX., XXI.,  kerületeiben keresűnk ingatlant

– Hosszú távra (3-5év).

– 70-300 nm és műhelyt álmodtunk meg, amiben napfényben dolgozhatunk együtt. – Félszuterén és földszinti helyeket keresúnk utcai bejárattal.

– Akár felújítandót

– havi 70-180 ezerért (per szervezet)

Mit szóltok? Bennetek bízunk, hogy megtaláljuk az új helyünket! Ti is tisztába vagytok az ingatlanpiac kilátástalan helyzetével és a negatív hozzáállással kis országunkban az alulról jövő kezdeményezéseknek. Ám hiszunk bennetek és az örült ötletek létjogosultságában…

  1. Oszd meg a posztunkat a helykereses parametrereivel
  2. Ha van valami hely amiről tudsz akkor irjal a kontakt@cyclonomia.org

Jelenlegi közösségi műhelyünkről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak:

FONTOS INFO:

Kérünk minden kedves Cyclo tagot es barátot, hogy 2016.10.15ig a cyclo nyitvatartás végéig vigye el a személyes dolgait amit nálunk hagyott. + Decemberig lehet tagságit venni!

Köszönjük nagyon az együttműködéseteket. Puszik es pacsik!

Egységben az erő++++
Udv,

Cyclo team

Műhely Költözés” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Hello, bar nem szerepel a 2. Kerulet a preferalt helyshinek kozott, de a juranyi hazban lehetne probalkozni.

Vélemény, hozzászólás?