Szülinap – Second anniversary celebration of Cyclonomia

II. Cyclonomia és I. INK letterpress szülinap

Second anniversary celebration of Cyclonomia

 

Meghívunk a Cyclonomia második és Ink letter press első évfordulójára!

Június 26, Cyclonomia / Ink letter press ( katona Jozsef utca 39)

Program:
18:00 – Kapunyitás, Fényvetítéssel kísért megnyitó ( http://fullkolor23.wix.com/fullkolorvisual )
19:00 – Teherbicikli-simogatás
20:00 – Bicikli árverés a Velosophie-val egyenesen Pécsről ( https://www.facebook.com/velosophie )
21:00 – TrackStand, lassúság verseny
22:00 – reggelig élőzene/Dj, kaja, pia

Ink Letter press

Egy igazán különleges, régi technológiával dolgozó kézi nyomda. A legjobb a környéken 🙂 Több infó:  http://inkletterpress.hu/

a Cyclonomia

egy low-tech, csináld-magad biciklis műhely. A szociális szövetkezet 2013. június 15.-én nyitotta meg kapuit, Budapesten. Azóta nagyon sokan vették igénybe a hely adta lehetőségeket. 300-a beiratkozott tagunk van. A Cyclo nem utolsó sorban egy low-tech műhely, ahol fenntartható megoldások születnek főleg a városi közlekedés terén.

A Cyclonomia a Cargonomia egyik kulcspartnere. Itt gyártják le a teherbicikliket és egyéb szállíeszközöket, amivel az organikusan termelt zöldségeket szállítják ki egy dobozrendszer keretében Budapesten.

Azt gondoljuk, hogy Budapesten – csakúgy, mint számos más helyen a világban – megkezdődött egyfajta átmenet egy fenntartható, nagyobb önrendelkezést biztosító, maximális együttműködésen alapuló társadalomszervezési alternatíva felé. Reméljük, hogy a Cyclonomia ennek a hálózatnak a része lehet azáltal, hogy új utakat tud mutatni a közlekedés, a munkamegosztás, az újrafelhasználás, és az autonómia terén.

———–

We invite you to the second anniversary celebration of Cyclonomia

26th of June, Cyclonomia

Program:
6 p.m. – Gates Open, Light Show ( http://fullkolor23.wix.com/fullkolorvisual)
7 p.m. – Cargobike petting
8 p.m. – Bike auction with Velosophie from Pécs (https://www.facebook.com/velosophie )
9 p.m. – TrackStand, slow race
10 p.m. – Live music, DJ, drinks and food

Cyclonomia is a participative and convivial bicycle repair and Do-It-Yourself workshop.
Cyclonomia social cooperative opened its doors in Budapest on June 15, 2013. Since then more than 300 members have helped it thrive by coming to repair their bicycles in a participatory and convivial atmosphere.

Cyclonomia is also a low-tech design and construction workshop implementing sustainable solutions in particular for transport in urban areas.

It plays a key role within the Cargonomia project constructing the cargobikes and the trailers used to distribute locally produced organic food and other items to citizens in Budapest.

In Budapest, as in many other places around the world, transition is well underway along with its partners intend to be part of the network of alternatives by offering new ways of living, producing and sharing based on conviviality, social justice and sustainability.

cyclo montázs_draft2